Samling Hvid Eva Trio Gryde

Samling Hvid Eva Trio Gryde. White line er lavet i aluminium med en hvid keramisk belægning udvendigt og en robust kant i aluminium øverst hele vejen rundt for at skåne gryden når du fx banker grydeskeen af eller tager låget af og på. Som navnet beskriver er gryder og pander designet i hvid og tåler opvaskemaskine. Med disse gryder fra eva trio har du altid lige en gryde i lige den størrelse, du skal bruge.

13033902

Bedst 13033902

Super flotte, stilrene og holdbarer gryder og pader fra eva solo serien white line. Altid billig og hurtig levering. Jævn varmefordeling robust og slidstærk madlavning med eva trio vil du have høj kvalitet i dit køkken, er eva trio kasserollen et oplagt valg. Hver serie er fremstillet med øje for de små detaljer, kvalitetsmaterialer og gode funktionelle løsninger. Den hvide keramik kan tage høje varmetemperaturer, og tåler at blive brugt til hverdag.

Lad dig inspirere og eksperimentere i køkkenet.

Lad dig inspirere og eksperimentere i køkkenet. White line er lavet i aluminium med en hvid keramisk belægning udvendigt og en robust kant i aluminium øverst hele vejen rundt for at skåne gryden når du fx banker grydeskeen af eller tager låget af og på. Altid billig og hurtig levering. Med disse gryder fra eva trio har du altid lige en gryde i lige den størrelse, du skal bruge. Materialerne adskiller sig fra hinanden, og derfor er det vigtigt at overveje, hvilken type gryde der er den rette for dig. Hvad skal være dit næste projekt i køkkenet? Grydens kant er lavet i aluminium, som skåner det hvide keramik, når du skal banke skeen af eller når låget står og dirrer.

13033902

Eva trio er eksklusivt dansk design til hverdagsbrug. Med disse gryder fra eva trio har du altid lige en gryde i lige den størrelse, du skal bruge.

Popular posts from this blog

Kappa Fitness Tracker Mode D'eMploi Gratis

57+ Logo Universitas Malahayati Bandar Lampung Png